Contact opnemen?

Ons team

Het Parel team

Locatie

Verloskundigen- en echopraktijk De Parel


Gezondheidscentrum
Scala Medica

Chopinstraat 1 b

3752HR Bunschoten

Tel. Praktijk: 033-2982202

Tel. Dienst: 06-13325095

Ons team

Tineke Reichardt

Ik ben Tineke Reichardt en woon al vanaf mijn 7e jaar in Bunschoten-Spakenburg. Sinds 1994 ben ik verloskundige.  Sinds 1996 werk ik in bunschoten als verloskundige met janita, paule en deborah.  Het leuke is dat je in die jaren hele families leert kennen. Soms kom ik ook mensen tegen die ik nog uit mijn schooltijd ken!

Met Janita, Paule en Deborhah is het erg prettig samenwerken. Het zijn jonge, enthousiaste collega’s en hebben veel frisse ideeën met betrekking tot onze  verloskundigenpraktijk. We overleggen veel over de cliëntenzorg. Samen proberen we de wensen van onze cliënten zo veel mogelijk op hen af te stemmen.

Het prettige is dat we allen in Bunschoten- Spakenburg wonen. Als het nodig is, kunnen we dan ook snel bij de mensen thuis zijn.  Zo kunnen we veel tijd en aandacht aan onze cliënten besteden.

Paule Korlaar

Ik ben Paule Korlaar- Dijkhuizen. Getrouwd en moeder van 2 dochters en 1 zoon, Mathilde, Japke en Peter. Mathilde is in augustus 2006 geboren Japke in November 2009 en Peter in juli 2014. Tot 2009 werkte ik 6 jaar als verloskundige in de regio Eemland. Dit deed ik met veel plezier als verloskundige in Amersfoort (verloskundigen praktijk de Thijsseserre). Ook ben ik echoscopiste en het maken van echoscopieën doe ik erg graag..

Verder vind ik het geweldig om samen met Tineke en Janita verloskundige zorg te verlenen in onze gemeente. Het werken in een team van  verloskundigen is super. Ook het wonen en werken in het verloskundige werk gebied vind ik een pre, zo kunnen we in geval van spoed snel aanwezig zijn.

Janita Nagel

Ik ben Janita Nagel- Ruizendaal. Moeder van 4 kinderen. Ezra Annabel Jefta en Juda. Ik ben afgestudeerd als verloskundige in 2005. Voor de opleiding tot verloskundige (Verloskunde Academie Amersterdam) heb ik de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gedaan (HBO-V te Zwolle). Tijdens deze opleiding heb ik ook in de kraamzorg, op de kraam- en verloskundeafdeling (Isala Klinieken te Zwolle, WKZ te Utrecht), in de wijkverpleging (Bunschoten) en  op de kinderafdeling (St. Jansdal te Harderwijk) gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat grenst aan het vak van een zelfstandig verloskundige. Verder ben ik ook echoscopiste, wat is al een verrijking van mijn vak zie. En ben ik allereerst moeder van 4 kinderen!

Deborah  Huijgen

Ik ben Deborah Huijgen-Hammega geboren en getogen in Bunschoten en getrouwd met Rutger Huijgen. Sinds 2015 werk ik als verloskundig waarneemster bij verloskundigenpraktijk de Parel. Dit doe ik met veel plezier. Voordat ik verloskundige ben geworden heb ik de HBO-V in Utrecht gestudeerd en gewerkt als verpleegkundige in de thuiszorg in Bunschoten. De verloskunde was voor mij een mooie stap richting zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en over het algemeen is het ook vooral een vrolijk beroep. Het is bijzonder om het hele traject van zwangerschap, bevalling en kraamweek te mogen begeleiden. Het stukje echoscopie maakt het plaatje compleet en zeer afwisselend. Geen werkdag is voor mij hetzelfde. Verder is er altijd een uitdaging te vinden in bepaalde werkgroepen samen met andere verloskundigen uit de regio, ziekenhuizen, kraamzorg en andere disciplines.

Bij de Parel werk ik vooral naar mijn zin omdat het kleinschalig is waardoor ik persoonlijke zorg kan bieden. De samenwerking met de collega’s is heel laagdrempelig en prettig. Ik werk in mijn woonplaats, waardoor ik overal snel kan zijn. Daarnaast zijn wij net verhuisd naar een prachtige locatie wat ook heel fijn werkt!

Het team van De Parel. Van links naar rechts: Tineke, Deborah, Janita, Paule
Het team van De Parel. Van links naar rechts: Tineke, Deborah, Janita, Paule